РЕСТОРАНТЪТ на "МИДА" е гръцки и предлага най-вкусните морски деликатеси, както и любимите ви салати. За най- изтънчените вкусове предлагаме ястия по ваш избор. Закуската от а-ла-кард меню е винаги приготвена на място от пресни първокачествени продукти. Това е най-подходящото място за романтична вечеря или за приятелска среща за чревоугодници.

ЛОБИ БАРЪТ на комплекса предлага първокласно италианско кафе, студен чай, кола, други безалкохолни и алкохолни напитки, които можете да консумирате и в зоната около басейна сред зеленината и красивите ратанови мебели.

ПАРКИНГ - Комплекс "МИДА" разполага с надземни паркоместа, както и с подземен гараж, в който се влиза посредством автомобилен асансьор.

БАСЕЙНЪТ на комплекса е голям и е във формата на мида, като е пригоден и за деца. Предлагат се шезлонги, изработени от ратан с дебели матраци 10 см за да можете да си почивате пълноценно. Музиката, която приятно звучи е селектирана специално за нашите гости.

• В комплекса ще откриете САЛОН ЗА КРАСОТА, където можете да направите своя маникюр и педикюр дори с кристали Swarovski, или да си направите модна прическа. Козметиката, която се използва е първокласна.

Масажното студио предлага всички познати масажи на достъпни цени.

•В зоната на басейна, лоби бара, ресторанта, салона за красота и масажното студио има високоскоростен WI-FI ИНТЕРНЕТ. А за тези от вас, които не си носят лаптоп или интернет приемник, могат да се възползват от компютрите в специален ИНТЕРНЕТ-КЪТ.

Телефонът на рецепцията може да бъде използван както за национални, така и за интернационални обаждания.

ПЕРАЛНОТО СТОПАНСТВО ви предлага пране и гладене на вашите дрехи.

РУУМ-СЪРВИС - можете да поръчате напитки и храна от лобибара и ресторанта, които да бъдат сервирани в стаята.

МИНИБАРЪТ във всяка стая предлага богат асортимент от любимите ви алкохолни и безалкохолни напитки и шоколадови изкушения.

• Комплексът предлага ОРГАНИЗИРАНЕ на рождени дни, сватбени тържества и частни партита.

• На рецепцията се предлагат БИЛЕТИ ЗА АКВАПАРКА, който е в непосредствена близост на 150 метра от комплекса, а за групи има безплатен транспорт.

Рент-а-кар - На рецепцията се предлага асортимент от икономични и нови автомобили, с които можете да идете навсякъде.